Viser seg fram fra smørsida

Fosna-Folket.no

Roan hytteforening begynner å få inn en god del bilder til fotokonkurransen som holdes i forbindelse med foreningas 25-årsjubileum.

Temaet som er satt for konkurransen er «Roan en perle i havgapet». Tevlingen pågår til 15. juni.

– Krav

– Vi setter som krav at Roan hytteforening kan få benytte konkurransebildene for publisering på vårt nettsted, på plakater for foreninga og annet markedsføringsmateriell, sier Svein J. Nilssen.

Fra smørsida

Og ikke uventet er det en overvekt av bilder som viser sommer, kyst- og sjøliv, som bidragsyterne så langt har sendt inn. Det er Roan fra smørsida som er fellsnevneren.

Førstepremien blir en gratis jubileumstur med MS Osenfjord for to personer 4. august i år, eventuelt et gavekort på ei fotoforretning på ett tusen kroner.