Sommertur 2016

Roan hytteforening har gleden av å invitere våre medlemmer til sommertur til Tarva, via div. fjorder.

Lørdag 6 august. Avgang fra Bessaker ca 14.00 Båttur til øya Tarva.

Fra Bessaker med Osenfjord innom div fjorder.

Storvika, Vettavika, Brandsfjord, Terningen, Roneset, Langskjæret, Eian, Bergfjorden, Brandsøya, Kråkøya, Langholmen, Steggelholmen, Kiran, Skjørafjorden, Harbakk, Stokken, Stokksund, Tarva.

Tarvas fergeleie på sør-siden med egen pub, er verd et besøk. Tarva har mye krigshistorie, spesielt fra 2dre verdenskrig.

Midt på Tarva ligger «skolen» og der tilbyr Tarva Velforening, grillet laks og koteletter.
Mulighet for å kjøpe øl, kaffe, vaffel eller brus er også tilstede. (husk kontanter).

Øya’s kontaktperson kan stille opp som lokal guide, og vise oss krigshistorie i gamle tyske bunkere mm.

Vi ankommer på sør side av øya, og drar fra nord siden!
For de som er dårlig til beins? blir det satt opp transport. Gi beskjed!.

Betal inn egenandel kr 250,- pr. pers. til kto 4212.07.22888 og gi beskjed til Lars Inge Dahl 970 58 303, så er du sikret plass.