Ønsker bedre busstilbud

Roan hytteforening har sent brev til AtB med spørsmål om hvorfor bussruten kl 08.00 fra Trondheim til Roan er avviklet i rutetilbudet gjeldende fra 19. august. Roan hytteforening ønsker også at Nordsjør skal betjenes på ruten til Trondheim på søndag kveld.

Rute 350 fra Trondheim kl 07.55 går til Osen med overgang til Bessaker. Tidligere gikk denne ruten til Roan med overgang til Bessaker og Osen på Reppkleiv.

Styret i Roan hytteforening ber AtB komme med en begrunnelse for hvorfor ruten til Roan er avviklet. Flere av våre medlemmer har benyttet seg av muligheten til å reise tidlig fra Trondheim for å komme frem til hytta i «rett tid».

Roan hytteforening ønsker også et bedre busstilbud for våre medlemmer i Nordsjør. På virkedager starter rute 595 fra Nordsjør, men på søndag starter ruten på Sør Roan skole. Dermed blir det vanskelig for våre medlemmer her å benytte seg av buss når helga er over.

Styret i Roan hytteforening ser frem til å motta svar fra AtB.