Ødela babyhuske og gjorde hærverk i barnehage

Fosna-Folket.no

Barnehage i Roan vurderer å få satt opp et viltkamera etter gjentatte runder med hærverk inne på uteområdet etter åpningstid.

Ved Tusseladden barnehage i Roan har det fra tid til annen vært episoder der barnehagens lekeapparater og bruksområder har vært utsatt for hærverk.

Klippet av kjetting

Denne uken toppet det seg da de ansatte i barnehagen oppdaget at noen hadde vært å klippet av og ødelagt en av huskene de minste barna bruker.

Barnehagestyrer Unni Kristin Wiik har nå sett seg lei av at noen tar seg inn på barnehagens område med uærlige hensikter.

– Vi har fra tid til annen sett at det er blitt gjort rampestreker og mindre ødeleggelser, men det som er litt spesielt nå er at på en av huskene våre så var kjettingen klipt rett av. Vi kan ikke se at det er barn som kan ha gjort dette, sier Wiik.

Knuste ruter

Også tidligere har de ansatte blitt møtt av knuste ruter, karmer og ruter som er blitt revet av på dukkestua.

Barnehagens område er flittig brukt også etter normal åpningstid, noe som bestyreren i utgangspunktet ikke mener skal være noe problem dersom.

– Det er åpent for alle etter klokka 16.00, og mange benytter seg området. Vi er litt lei oss for dette som nå har skjedd, og ønsker å sette fokus på det, sier hun.

Hun har vært i kontakt med lensmannen, men har valgt å ikke anmelde forholdet.

– Vi har vurdert å sette opp et viltkamera for å fange opp den uønskete aktiviteten utenfor barnehagens åpningstid. Det kan være guttestreker, men det er ikke sånt som skal skje i en barnehage, det er respektløst, sier hun.

%d bloggere liker dette: