UIF Bjørgan

5 months ago

Bjørgan leder 1-0 til pause borte mot Strindheim 2. Målscorer Tor Espen Gjermstad.

5 months ago

Seier 3-2 borte mot Vanvik i dag- sterk prestasjon! To mål av Ola Vanvik Lieng og Eirik Aune ble matchvinner like før slutt 💚⚽️

B-kamp på Bessaker 2.pinsedag

I dag, 21.mai- Bjørgan2/Osen/Steinsdalen mot Jøssund. Kampstart kl 16. Velkommen på kamp! ⚽️

Mandag 21.mai kommer Jøssund på besøk til Bessaker. Kampstart er kl 16 - velkommen på kamp!

6 months ago

Klart for lokaloppgjør mot Åfjord Seniorfotball kl 15- vel møtt!

6 months ago
Klart for sesongens første hjemmekamper

Velkommen til årets første hjemmekamper!
Bjørgan2/Osen/Steinsdalen mot Sjetne i Osen på torsdag kl 16, og Bjørgan-Åfjord(!) på Bessaker lørdag kl 15. Begge kamper er absolutt verdt å få med ... See more

Torsdag og lørdag spilles årets første hjemmekamper for sesongen. B-laget møter Sjetne i Osen på torsdag, og lørdag er det klart for lokaloppgjør mot Åfjord for a-laget.

NTNUI 2 borte lørdag 5.mai

Ny bortekamp i morgen!

A-laget spiller sin tredje strake bortekamp på lørdag, og denne gangen skal vi måle krefter med serieleder NTNUI 2 på Lade i Trondheim. Kampstart er kl 14.00.

Årets andre b-kamp på 1.mai

Bjørgan2/Osen/Steinsdalen med bortekamp mot Nationalkameratene 1.mai!! 🙂

B-laget vant sin første b-kamp borte mot Ranheim, og på 1.mai er det klart for en ny bortekamp. Motstander er Nationalkameratene, kampstart kl 15 på Hallset i Trondheim.

6 months ago
Scoret, passerte klubblegende og ble utvist

Led hva Fosna-Folket skriver om kampen (pluss-abo:)

David Monkan spilte lørdag sin 319. kamp for Bjørgan. Han passerte dermed klubblegenden Arve Monkan.

Sterkt bortepoeng mot Selbu

Nytt herlig kampreferat av Andreas Rødøy 🙂

i vår andre av tre bortekamper på rad for a-laget ble det poengdeling borte mot Selbu. En tøff kamp der det så veldig lyst ut etter en halvtime, men vertene var sterke etter pause.

« 1 of 3 »