JULEKONSERT MED FAMILIEN AKSELSEN

Roan.kommune.no

Årets julekonsert i Roan kirke blir med Familien Akselsen.
Familien Akselsens juleplate «Blå juleglede! ble i 2012 kåret til Norges beste juleplate. Til julekonserten i Roan kirke kommer Elias Akselsen med barna Stig, Kristine og Veronica samt 3 musikere.

Her er en omtale:
I jule-evangeliet fortelles det om Jesu foreldre, at det i Betlehem ikke var ”rom for dem i herberge”. Tateren Elias Akselsen og hans barn har opplevd det samme i Norge. Som barn feiret Elias jul i koier og fjøs. Under kald julekvelds-feiring mellom varmende dyrekropper, var trøsten at Frelseren selv var født i en stall. Familien Akselsen har mange egne opplevelser om hvordan det er å tilhøre en forfulgt folkegruppe, i ”verdens beste land”. Disse erfaringene gjenspeiles i sangformidling, også om julens evangelium, sårheten og gleden – den blå gleden. Og varmen!