Ildskjelpris til Magne Ugedal

Idrettsforbundet.no

Magne Ugedal/ Roan Grendelag får tildelt prisen årets ildskjel av Sør-Trøndelag Idrettsforbund.

I begrunnelsen skriver de: «Magne var med på starten i grendelaget og var første leder. Formålet var å få til veilys i grenda og det ble det. Siden har det ballet på seg med fotballbane, nærmiljøanlegg og klubbhus som barn og ungdom bruker hver dag. På våren i år var siste tilskudd på plass, en maxi-gapahuk. Der har laget arrangert familiekvelder med godt oppmøte. Aktivitetene har blant annet vært skotthyll og gamle ringleker fra Magnes barndom. Denne voksne karen sier at medlemmene er utrolig dyktige og innsatsvillige, han BARE organiserer og skaffer penger. Det ser lyst ut for nå holder de på med veilys fra Vika utover til Eian. Gratulerer Magne og Roan.»

Hva er en Ildsjel?

De som gjør den lille forskjellen og gjør det lille ekstra. De som ofte er pådrivere og aldri gir opp å få til ting. De som ofte er vanskelige å få takket på en ordentlig måte fordi de skyr rampelyset.

Hvert idrettsråd peker ut sin kandidat

Kandidatene kan være enkeltpersoner, grupper, lag og andre varianter.