– Får jeg høre hvem som har kjørt, så skal vi «ta dem»

Fosna-Folket.no

Lensmannen har ikke ressurser til å etterforske forholdet, men håper på hjelp fra publikum.

En ungdomsgjeng filmet «villkjøring» med MC-er på veier i Roan og la videoen ut på YouTube tidligere i år. Politiet har sett videoen og har ikke prioritert å sette i gang etterforskning, skriver Trønder-Avisa, som først omtalte saken.

– Det har med ressursene vi har til rådighet å gjøre, ikke at saken ikke er alvorlig nok. Vi vet ikke hvem som står bak, og vet av erfaring at det ikke er så lett å få vitneopplysninger. Jeg er veldig for forebyggende politiarbeid, men tror ikke det ville vært riktig prioritering å sende flere mann fra Namdalen til Roan. Bare kjøringen fra Namsos tar to timer én vei, sier Bjørnør-lensmann Tor Flasnes til avisa.

– Førerkortbeslag

Til Fosna-Folket sier lensmannen at han selvsagt ønsker tips om hvem det er som har figurert i YouTube-videoen, men at det ikke vil ha vært fornuftig ressursbruk å etterforske denne konkrete saken bredt. Dersom konkrete tips kommer inn, kan etterforskning bli aktuelt.

– Hadde jeg sett dette på direkten ville det blitt førerkortbeslag. Får jeg høre hvem som har kjørt, så skal vi «ta dem», sier Flasnes til Fosna-Folket.

Trønder-Avisa skriver at videoen på YouTube nå er gjort privat, som betyr at den ikke er offentlig tilgjengelig.

%d bloggere liker dette: