Brøndbo, Hembre og Sørmeland i Fosenkatedralen

Onsdag denne uka blir det julekonsert i Roan kirke, Fosenkatedralen.Det er Roan kommune som arrangerer konserten, hvor artistene Are Hembre, Vivian Sørmeland og Thomas Brøndbo står på plakaten. Med som gjesteartist blir også Karina Hanssen fra Åfjord.

Det er Roan kommune som arrangerer konserten, hvor artistene Are Hembre, Vivian Sørmeland og Thomas Brøndbo står på plakaten. Med som gjesteartist blir også Karina Hanssen fra Åfjord.

Hustad og Kolve

På instrumentsida skal Trond Hustad på tangenter og Kåre Kolve på saksofoner og fløyte delta.

Are Hembre startet sin sangkarriere som ni-åring og jobber i dag som sanger på heltid. Are Hembre er født i 1992 og er i dag bosatt utenfor Trondheim. Are har siden den tidlige debuten, sunget på utallige oppsetninger, konserter og andre arrangementer siden.

Brøndbo

Thomas Brøndbo startet ifølge Wikipedia sin karriere i barndommen, da han var i noen av storebroren Eskil Brøndbo sine band. I 1994 deltok han på D.D.E.-platen Rai 2 som ble utgitt samme år. I 1995 dannet han et nytt band med broren Eskil. Bandet fikk navnet Sex Gale Menn. Dette bandet ga ut en plate i 1999, men ble oppløst i 2002. I 2006 startet han som soloartist, og han ga ut EP-en Thomas Brøndbo. I 2007 deltok han i Lyden av lørdag, hvor hans trener var Jørn Hoel, en av Norges mest populære artister. Brøndbo endte til slutt på annen plass, mens vinneren ble Ida Jenshus fra Steinkjer.

Sørmeland

Vivian Sørmeland, født 8. juli 1985 i Osen, er en norsk sanger fra Trondheim som i mai 2006 ble nummer tre i Idol på TV2. I 2011 startet hun som korist i bandet Donkeyboy, og i 2012 overtok hun, etter Linnea Dale, som gjestevokalist i bandet sammen med Elisabeth Sæverås.

 

%d bloggere liker dette: