Valget og vannskutere: To partier provoserer Norges Hytteforbund

Hytteavisen.no

Det er sjelden én spesiell gjenstand som det ikke er så forferdelig mange av, så til de grader blir en SAK. Men sånn er det med vannskuteren.

Som det står i medlemsbladet Hytte & Fritid, – Regjeringen har provosert hytte -og friluftslivs-Norge med å oppheve vannskuter-forskriften.

Ris og ros

Hytteforbundet er provosert over Frp og Høyre, men gir ros til Arbeiderpartiet, KrF og SV, som deler organisasjonens syn.

Har ikke skjønt …?

I et oppfølgingsspørsmål, blir det imidlertid ei ripe i lakken for Arbeiderpartiet. Ifølge forbundet, er det nødvendig å gjeninnføre et småbåtregister for å kunne identifisere villmannskjørere, noe de mener Arbeiderpartiet ikke har skjønt.

Farlig kjøring og ulykke

Forøvrig kan det nevnes at politibåten, ifølge en politimelding på Twitter i går kveld, stoppet en vannskuter utenfor Melsomvik i Vestfold. Føreren hadde ikke båtførerbevis eller flyteplagg, og blir anmeldt også for farlig kjøring.

Og tidligere i måneden var fire voksne og fire barn involvert i en vannskuterulykke utenfor Filtvedt i Hurum. Ingen av de åtte kom til skade.

%d bloggere liker dette: