Truffet av steinsprang på vei hjem fra begravelse

Fosna-Folket.no

– Ikke et spørsmål om, men når det skjer en alvorlig ulykke.

Lørdag ettermiddag var Paul Eian på tur fra Roan til Trondheim da han fikk seg en ubehagelig overraskelse på fylkesvei 14 ved Hellfjorden, omlag fem kilometer fra Roan sentrum. Eian, som hadde vært i en begravelse i heimbygda, hørte plutselig at det smalt kraftig, samtidig som det ble slått hull i frontruta på bilen.

Glad han ikke hadde passasjer

– Akkurat på samme sted som det gikk et større ras i fjor gikk det steinsprang som traff bilen min. Heldigvis var jeg alene, for i passasjersetet lå det glassbiter etter at en av steinene som traff bilen slo hull i frontruta, forteller Eian til fosna-folket.no.

Frykter det verste

I tillegg til hullet i frontruta ble panser, framskjerm og biltak påført skader av steinspranget. Nå mener Eian det er på tide at myndighetene gjør noe for å sikre fylkesvei 14 mot rasfaren. Denne gang ble det ikke skade på mennesker, men Paul Eian slår seg ikke til ro med det. Sjøl kan han se fram til et kostbart bonustap på forsikringen etter at han uforskyldt fikk steinspranget over bilen.

– Det er ikke et spørsmål om, men når det vil skje en alvorlig ulykke på denne strekningen, sier Eian vel tilbake i Trondheim.

%d bloggere liker dette: