Trailer sto fast over natten

Fosna-Folket.no

Politiet melder at en trailer ble stående fast i Loninbakkene over natten, men har kommet seg ned på egenhånd torsdag morgen

– En trailer ble stående fast rett innenfor grensen til Roan kommune mellom Roan og Åfjord, opplyser operativ leder i Fosen lensmannsdistrikt, Hallgeir Stjern, torsdag morgen.
Det har til dels vært svært glatt på vegnettet over store deler av Fosen de siste dagene, med flere utforkjøringer.

Stjern opplyser at politiet ikke har fått inn meldinger om andre utforkjøringer i løpet av natt til torsdag eller tidlig torsdag morgen.

Over natten

Stjern forteller at traileren ble stående fast over natten, men har kommet seg ned på egenhånd torsdag morgen og har kjørt videre.

Samme trailer

Taxisjåfør Melanie Schorisch i Bessaker Taxi forteller at hun så den samme utenlandske traileren stå bom fast i Kråkmo i Leksvik kommune onsdag, og senere i Loninbakkene. Da med kjettinger.

– Tralieren var jo lett gjenkjennelig siden den har hatt en litt merkelig del på tilhengern. Det var den samme traileren som sto fast igjen. Bilen sto i Loninbakkene onsdag kveld, og også da jeg kjørte forbi rundt klokka åtte i torsdag morgen, sier Schorisch.

 

 

%d bloggere liker dette: