STØTTEGRUPPE FOR KREFTRAMMEDE – NY MØTEKVELD

Roan.kommune.no

Støttegruppe for kreftrammede og deres pårørende

I oktober 2014 vil kreftkoordinatorer starte opp faste gruppemøter for kreftpasienter og deres pårørende.
«Møteplassen» skal være et fast tilbud, en gang i måned, i første omgang for folk fra Åfjord, Roan, Ørland og Bjugn, men med plan å starte opp også i Leksvik og Rissa.

Målet med møteplassen er å motivere, inspirere, oppmuntre og lære noe nytt. Deltakere får møte andre i samme livssituasjon og dele erfaringer. Kreftkoordinator skal være til stedet for å hjelpe til med enten gruppeopplæring og kursing eller individuelle samtaler. Planen med denne støttegruppen er ikke bare å dele sykdomserfaringer, den skal også være kilden til energi, nye tanker og mestringsfølelse. Fordi de viktigste ressursene, når det gjelder mestring, eier mennesker selv. Den beste støtten, trøsten og motivasjonen kommer fra den som har gått stien selv.

Første møte for interesserte fra Åfjord og Roan er på mandag, 06.10, kl. 18.00, på «Bakeriet» i Åfjord. Videre er det planlagt å møtes på første mandag hver måned, samme sted, samme klokkeslett.

Folk fra Ørland og Bjugn er velkommen på «Fjæraveien Arena» på Brekstad på torsdag, 2.oktober, klokken 18.00, deretter første torsdag hver måned, samme tid og sted.

Alle som føler seg rammet og vil dele sine erfaringer, styrke og håp er velkommen! På første møtet prøver vi å finne navn på fellesskapen og planlegge hvilke aktiviteter, kurs og temaer kunne være aktuelle for gruppemøter kommende høst, vinter og vår.

Tilbud er gratis for deltakere.

Ta gjerne kontakt med kreftkoordinator Merike Pallas for mer informasjon.

Tel. 948 36 802

 

%d bloggere liker dette: