Politiet ber om tips etter «donutsmerker» i asfalten

Fosna-Folket.no

Flere steder i Roan er det ferske spor i asfalten etter burning.

– Onsdag var jeg i Roan og så at det var flere svarte «donutsmerker» i asfalten. Dette må ha skjedd i løpet av siste uke, mener Bjørnør-lensmann Tor Flasnes.

– Ti spølerunder

Det er særlig på to steder at ferske svarte gummimerker fra bildekk er å finne på asfalten.

– Det er laget én serie ved Sør-Roan skole, der den eller de har spunnet rundt og laget ti spølerunder.

Tilsvarende asfaltmerker skal ifølge lensmannen ha blitt laget på sørsiden av brua ved Kråkfjordstraumen.

– Det er en god del spølespor ellers også. Jeg tror at det er flere enn vedkommende som har kjørt, som vet om tilfellene.

Ber om tips

– Dette er forbundet med store motorer. Noen bruker kjøretøyet til annet enn hva det er tenkt til. Det er en fare for at trafikkuhell kan oppstå, sier lensmannen, og forteller at førerkortbeslag er aktuelt overtredelser som dette.

Politiet ber om tips i saken. Opplysninger kan ringes inn på 02800.