Medlemstur til Halten

Oppdatering 25/6:
Det er mange som har meldt seg på turen. Nå er det kun noen få plasser igjen. Det kan lønne seg å være rask å melde seg på nå. Dersom det blir fullt blir det selvsagt  satt opp venteliste.


I år vil hytteforeningen gjenta suksessen med å arrangere GRATIS tur til Halten Den 27. juli blir det vil bli båtavgang med MS Bjørnør fra Roan havn nøyaktig kl 14.30, beregnet fremkost ca 16.30.

Foto: Bjørn Lunde
Skodda låg lavt, men fint likavel.

Forrige gang ble det dessverre mange som ikke fikk være med, pga for lite sitteplasser om bord i båten, så vær smart og meld deg/dere på omgående.

Skulle det vise seg at det blir like mye «rift» om plassene i år også, vil vi gjøre slik som sist, og bruke «først til mølla» prinsippet. For de som eventuelt melder seg på, men ikke møter opp (gyldig avmelding 2 dager før) blir fakturert kr 250,- pr påmeldte pers.

Likt forrige gang, vil vi få servert den fenomenale Halten fiskesuppe og fiskeburger, men dette må betales selv. Halten har ikke skjenkerettigheter, så ønsker du å drikke noe annet enn vann/brus/saft må dette medbringes selv.

Vi vil få egen guide rundt om på fyret, som hytteforeningen dekker
kostnadene av. Regner med å være tilbake på Roan havn ca 22.00.

Meld deg på hos Lars Inge:
laringed@online.no / eller 970 58 303

%d bloggere liker dette: