Kona tok innersvingen på ordføreren

Fosna-Folket.no

I finaler i bueskyting er det ingen nåde. Under romjulstevnet IL Yrjar arrangerte i Ørlandshallen ble resultatene sånn at ekteparet Astrid Nina Grydeland og Jan Helge Grydeland møttes til duell. Den som først prikket inn seks piler midt i blinken var videre. Roan-ordfører Jan Helge og kona Astrid Nina er forøvrig foreldre til den mer kjente bueskytteren Runa Grydeland som for to år siden sikret seg VM-tittelen i juniorklassen.

Duellen mellom 2 x Grydeland fikk naturlig nok en smule oppmerksomhet blant de som var i Ørlandshallen søndag. Etter at den vanligvis så treffsikre ordføreren startet godt var det imidlertid kona Astrid Nina som på iskaldt vis satte den ene pilen etter den andre midt i blinken, og gikk seirende ut av tvekampen.

-Nå vet du hvem som må haike heim til Roan i kveld, sa ordfører Grydeland spøkefullt etter duellen. Før han gratulerte kona på sportslig vis med seieren. Det hører med til historien at fru Grydeland til slutt sikret seg en sterk andreplass i sin klasse i stevnet.

%d bloggere liker dette: