– Jeg kjørte på den største steinen og skadet støtfangeren

Fosna-Folket.no

Natt til onsdag har det gått et mindre steinras på fylkesvei 14 strekninga Måvika- Berfjorden i Roan kommune.

Robin Terning, som kjører strekningen daglig, forteller at han er vant med at det ligger mindre stein i veibanen. Da han kom kjørende i dag tidlig, var det også en litt større stein i veibanen, som han ikke klarte å svinge unna.

– Jeg kjørte på og traff den største steinen og skadet støtfangeren på bilen min. Det kom brått på, og det var også en bil som kom mot meg, forklarer Terning.

– Jeg kjører der daglig, og det har ligget stein i veibanen flere ganger men det har vært smått. Dette var en ganske stor en. De holder jo på der og har satt opp rasnetting så jeg trodde ikke det skulle være så mye stein der nå, sier Terning.

%d bloggere liker dette: