Fylkesvei åpnet for trafikk

Fosna-Folket.no

Fylkesvei 715 ved Øvre Vikvatnet i Roan ble klokken 11.30 søndag åpnet for trafikk igjen.

Det var i halv sjutiden fredag kveld at veien kollapset. En kulvert under veibanen var ødelagt. Det medførte at veibanen sank sammen. En sjåfør klarte ikke å stanse og kjørte rett nedi hullet.

– Rakk å bremse

Sjåføren kom uskadd fra hendelsen.

– Jeg møtte to biler. Like etterpå så jeg veien forsvinne foran meg. Siden bilene jeg møtte kom velberget over, må det ha rast like før jeg kom til stedet. Jeg rakk å bremse mye og jeg hadde nesten ikke fart på bilen da jeg kjørte nedi, fortalte Kjetil Hagen som kjørte ulykkesbilen, til Fosna-Folket fredag kveld.

Delte Fosen

Statens Vegvesen har vært på stedet siden fredag kveld. Klokken 11.30 søndag var veien altså åpen for ferdsel igjen.

Stengingen av fylkesvei 715 førte til at Fosen i praksis var delt i to fra fredag kveld til søndag formiddag.

%d bloggere liker dette: