Forstår frustrasjonen ved skole

Fosna-Folket.no

Roan-ordfører Jan Helge Grydeland (Sp) forstår fortvilelsen ved Sør-Roan skole over veiforholdene ved fylkesvei 14 i Roan.

Rektor Erik Jakobsen ved Sør-Roan skole uttalte til Fosna-Folket tidligere denne uka at de ikke våger å sende elevene med buss for svømmeundervisning i Osen på de rasfarlige veiene. Dette både på grunn av is- og steinsprang.

– At skolen ikke tør å sende elevene med buss forstår jeg godt. Jeg har brakt videre frustrasjonene og reaksjonene på veiforholdene til fylket. Forhåpentligvis gjør dette inntrykk til at det blir en snarlig løsning.

– Mange fortviler overfor deg også?

– Ja, og mange legger skylda på meg som ordfører, selv om denne fylkesveien ikke er mitt ansvarsområde. Men det må jeg tåle når jeg har dette vervet. Jeg forstår frustrasjonene og skal bidra med det jeg kan for å bedre på situasjonen, lover Grydeland.

%d bloggere liker dette: