Bli med på plastinnsamling

ROAN HYTTEFORENING OG ENGASJEMENT FOR PLASTINNSAMLING FRA NATUREN
Roan hytteforening har på vår aktivitetsplan i år at vi skal engasjere oss i plast-i-havet-problematikken. Det har mange andre også!

Vi har vært i kontakt med Roan kommune, Sparebank 1 Midt-Norge, Roan frivilligforening m.fl. Etter å ha vurdert de ulike aksjonene og organiseringene har vi landet på følgende oppfordring til våre medlemmer: Engasjer dere i de aksjonene som skal foregå i regi av skoler og barnehager i kommunen. Da er vi sikret at sekkene som fylles hentes av Midtre Namdal Avfallsselskap på 4 konkrete steder, og slipper å dra det med oss for oppsamling i nabokommuner.

Slik gjør du det:

  • Sekker kan hentes hos Roan kommune, i Måvika hos Bjørn-Ivar Opheim (tel. 91723360), på enkelte nærbutikker og på skolene og barnehagene.
  • Sør-Roan skole har aksjonsdag 4.mai. De som kan bidra helga 5.-6.mai og rydde i sitt nærområde kan levere sekker ved skolen i løpet av helga.
  • Brandsfjord skole rydder i uke 18-19. Ta kontakt med skolen for å få vite oppsamlingssted for sekkene.
  • Ta kontakt med barnehagene for å få informasjon om deres aksjoner.

Se for øvrig Roan kommunes informasjon her: https://www.roan.kommune.no/nyheter/aksjon-for-rydding-av-plast-pa-strender-pa-fastland-og-oyer-i-roan.12935.aspx

 

 

%d bloggere liker dette: